AHC blog

Atraktivne ponude za Peugeot 207 i 308

peugeout

Povodom 200-tog rođendana Peugeota, Peugeot Hrvatska i mreža ovlaštenih koncesionara za svoje su klijente pripremili vrlo atraktivne ponude za Peugeot 207 i 308.

Tako je Peugeot 207 u trovratnoj verziji sa serijskim klima uređajem, ABS-om, zračnim jastucima za vozača i suvozača, prednjim podizačima stakala…dostupan po cijeni od 75.900 kn s PDV-om. Peugeot 308 s pet vrata, te serijskim klima uređajem, radiom CD MP3, maglenkama, ABS-om, četiri zračna jastuka…trenutno se nudi od 96.900 kn s PDV-om.

Opširnije:Atraktivne ponude za Peugeot 207 i 308

Slavlje mladih Chevroletovih kreativaca

ChevroletCHEVROLETEma Gašljević će svojim futurističkim, ali elegantnim i ženstvenim kombinezonom predstavljati Hrvatsku u europskom finalu natječaja Mladi? Kreativni? Chevrolet! 2010. Desetero finalistica kategorije moda pokazalo je svoje radove na modnoj reviji u sklopu prvog dana Fashion Weeka Zagreb u Balonu Boćarskog doma na Prisavlju. Pred studente je postavljen izazov da osmisle kreaciju koju će hostese nositi na sajmovima automobila, a inspiracija im je trebao biti električni automobil - Chevrolet Volt.

Opširnije:Slavlje mladih Chevroletovih kreativaca

Nova California Beach

WA20100602001_california

Danas ovdje, sutra ondje - nijedna California se dosad nije tako povoljno nudila sa svojom multivarijabilnošću kao California Beach. Ovaj multitalent sa serijskim podiznim krovom, dvije različite verzije i mjestom za spavanje za četiri osobe još više se dokazuje kao vozilo za kampiranje te vozilo za svakodnevnu upotrebu. Kupac se k tome odlučuje ili za kampersku verziju s 4-5 sjedala i s pretincem za odlaganje ili za verziju s 5-7 sjedala koja više ime karakter monovolumena. Za zatamnjivanje interijera na raspolaganju su od B-stupa integrirani roloi, a od neželjenih pogleda u vozačevoj kabini štite i tkanine za prednja stakla. Klizni prozor na lijevoj strani vozila osigurava pritjecanje svježeg zraka.

Opširnije:Nova California Beach

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home Podrška AHC blog