AHC blog

Audi A1 tvornica u Brusslesu

tvornica_a1BERLIN - Audi je, čini se, modelom A1 pogodio u sridu. Potencijalni kupci, sve je izglednije, morat će se ubilježiti na listu čekanja ako žele dočekati svoj primjerak, jer potražnja već sada nadvisuje ponudu od 50.000 primjeraka koliko ih Audi planira proizvesti do kraja godine.

Proizvođač iz Ingolstadta nada se da će većini kupaca njihov novi najmanji model ujedno biti i prvo kupljeno vozilo, s obzirom na to da je dokazano da većina kupaca ostaje vjerna brendu koji prvotno odabere te tijekom odrastanja kupuje sve veće i luksuznije modele, naravno ako se pokažu na visini zadatka.

Opširnije:Audi A1 tvornica u Brusslesu

Što mislite o ovakvom crash testu?

crashkinaEuro NCAP Crash test simulira sudar u kojem najcešce dolazi do teških ili smrtnih ozljeda. Rezultati testa ne odnose se na svaki tip sudara, ali automobili koji zadovolje ovaj test trebali bi osigurati pouzdanu zaštitu u širokom rasponu nesreca. Ocjenjivacki sistem od jedne do cetiri zvjezdice pokazuje stupanj zaštite kao i "blagonaklonost" prema pješacima.


Svi testovi izvode se s pojasom vezanim putnicima jer bi to tako trebalo biti. Osim što svi automobili imaju pojaseve za sve putnike, to je i zakon u svim zemljama Europe. Frontalni sudar odvija se pri brzini od 64 km/h (40 mph) i to tako da testirani automobil udara u deformabilnu barijeru i to sa 40% prednje

Opširnije:Što mislite o ovakvom crash testu?

Prvi hrvatski auto u proizvodnji početkom svibnja 2012.

xdIako se gospodarska kriza najjače odrazila upravo u automobilskoj industriji, u Hrvatskoj bi uskoro trebala početi gradnja prve tvornice automobila, i to onih električnih. Tako bi auto tvrtke Dok-ing trebao izaći iz tvornice u svibnju 2012. godine.

- Za serijsku proizvodnju električnog automobila XD trebalo bi investirati između 150 i 200 milijuna eura. Ako pronađemo zainteresirane ulagače,
tvornica s između 300 i 500 zaposlenih mogla bi početi raditi već u proljeće sljedeće godine - izjavio je za Business.hr vlasnik Dok-inga Vjekoslav Majetić u ožujku ove godine prilikom predstavljanja prvog hrvatskog električnog automobila.

No, sada se doznaje da je Dok-ing pred potpisom ugovora s inozemnim ulagačem, te da bi već sljedeće godine mogla početi gradnja tvornice u šibenskoj poduzetničkoj zoni Podi.

Opširnije:Prvi hrvatski auto u proizvodnji početkom svibnja 2012.

BMW seria 7 crashtest

crashtest_bmw_7

Usredotočenost na izvrsnost.

Kvaliteta, učinkovitost i inovacije: tri temelja izvrsnosti održavanja vozila koju donosi BMW-ov servis - i danas i sutra. Čak i prije nego što novi modeli uđu u serijsku proizvodnju, BMW-ovi inženjeri razvijaju inovativan program servisa koji jamči vrhunski rad svih BMW modela, godinu za godinom. Predani su pružanju prvoklasne usluge servisa i vrhunske njege vozila za još dugotranije zadovoljstvo u vožnji.

Opširnije:BMW seria 7 crashtest

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home Podrška AHC blog