AHC blog

Pogledajte proizvodnju BMW X1 modela

x1Svaki peti proizvedeni BMW dolazi iz serije X! S pravom stoga možemo reći da je priča o uspjehu zapravo priča o X-u - govori Peter Krist, voditelj najnovijeg projekta zvanog X1.

Nakon što su X5 i X3 utabali put u svojim klasama, X1 bi trebao barem jednako uspješno nastaviti tu tradiciju. Bavarci su ga, naravno, razvili na bazi jedinice, prije svega ne bi li na tržište unijeli dašak socijalne osjetljivosti. U Hrvatskoj je cijena, gledajući u mjerilima premium proizvođača, vrlo korektna. Ponuda počinje sa 230.645 kuna, i to za 18d s sDriveom.

Opširnije:Pogledajte proizvodnju BMW X1 modela

Hublot satovi - Formula 1

hublottSaznajte više o proizvodnji satova Hublot.

Za koje je vlasnik Formule 1, Bernie Ecclestone, pokazao je da napad na njega, koji se desio, nije uticao na njegov smisao na humor, niti na njegove komercijalne sposobnosti, jer je svoje povrede iskoristio u komercijalne svrhe, u reklami za sat marke Hublot.

Hublot je zvanični partner Formule 1.

 

Opširnije:Hublot satovi - Formula 1

Sretan Božić i Nova Godina 2011.

boiBožićno je doba godine kada uživamo u prigodnim pjesmama bez kojih je ovaj blagdan nezamisliv. Božićne pjesme odišu posebnom toplinom, daju nam osjećaj pripadnosti obitelji, ljubavi prema bližnjima i zato su uvijek rado slušane i pjevane.

 Da se odmaknemo od stalnog poslovanja poklanjamo Vam užitak za oči i uši... :)

 

 

 

 

Opširnije:Sretan Božić i Nova Godina 2011.

Plin poskupio do granice da se više gotovo i ne isplati!

PlinS prvim danom prosinca plin je na svim hrvatskim benzinskim crpkama i punionicama poskupio na 5,30 kuna, odnosno za 19 posto, čime je gotovo posve neisplativa postala ugradnja instalacije vrijedna oko 7500 kuna.

Povijest se ponavlja. Točno godinu dana nakon posljednjeg drastičnog poskupljenja u prosincu 2009., litra plina ponovno je 1. prosinca poskupila - na vrtoglavih 5,30 kuna! I to na svim benzinskim crpkama i punionicama. Porast je to od 19 posto u odnosu na godišnji prosjek. Službeno obrazloženje? Usklađivanje s cijenom plina na mediteranskom tržištu. I još su vozači dobro prošli - Ministarstvo gospodarstva navodno je proizvođačima i uvoznicima dalo zeleno svjetlo za poskupljenje do čak 5,45 kuna!

Opširnije:Plin poskupio do granice da se više gotovo i ne isplati!

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home Podrška AHC blog