AHC blog

BMW koncept

bmwconceptNadolazeći salon u Ženevi poslužit će kao dokaz da su proizvođači automobila preživjeli najveću krizu industrije u posljednjih nekoliko desetljeća te da dišu punim plućima. Kako to znamo? Zato što smo zatrpani najavama konceptnih premijera

 U kriznim godinama konceptni projekti prvi završavaju u košu za smeće, a ove godine će se u Ženevi nekoliko njih, čini se, boriti za status zvijezde salona.

BMW-ov pretendent na tron je koncept Vision ConnectedDrive koji izgleda mnogo bolje nego što se zove. Koncept je zamišljen kao tehnološka platforma koja će ljubiteljima marke pokazati najnovija dostignuća bavarskih inženjera u sigurnosnoj i zabavnoj tehnologiji.

Opširnije:BMW koncept

SAD sumnja u naftne rezerve Saudijske Arabije

oilIako se znanstvenici još uvijek ne mogu složiti oko datuma kad će svijet doseći vrhunac eksploatacije nafte, nakon čega će uslijediti neodgodiv pad, dokument koji je procurio preko WikiLeaksa sugerira da su Amerikanci uvjereni da se taj dan bliži Saudijskoj Arabiji već u 2012.

Izvještaj se temelji na sastanku američkih službenika s geologom saudijske nacionalne naftne kompanije Aramco, Sadadom al Huseinijem. Huseini je Amerikancima otkrio da Saudijskoj Arabiji nije ostalo onoliko naftnih rezervi koliko se tvrdi te da nije vjerojatno da će ta kraljevina još dugo moći crpiti 12,5 milijardi barela nafte dnevno kao dosad.

Opširnije:SAD sumnja u naftne rezerve Saudijske Arabije

Otkrivamo najpoželjnija mračna parkirališta za sex u automobilu!

fukodrom1Jedan od ključnih preduvjeta za kvalitetan i prvenstveno neometan seks u autu je naći dobar parking, koji u tom slučaju dobiva naziv fukodrom.

Prostor mora prvenstveno biti neosvijetljen, dovoljno prostran i zaklonjen kako ne bi ometali druge u njihovim aktivnostima. Uz to, važno je da nije na glasu kao meta voajera – tuđi pogled može potpuno uništiti atmosferu i odbiti vašu partnericu od seksa u automobilu na dulje vrijeme.

Prema istraživanju, čak je četvrtina ispitanika imala nepozvane goste u ulozi promatrača. Polovica ih nije primijetila, ali priznaju da ih je lako moglo biti.

Redovnim i iskusnim ljubavnicima praktički je svejedno gdje vode ljubav dokle god to mogu raditi neometano, no ako morate tek nagovoriti vašu suvozačicu na seks u automobilu pred vama je teži zadatak. Naime, osim što morate pronaći dovoljno prazno i mračno parkiralište, ono mora imati i lijepi pogled - vidikovac na zagrebačkom Sljemenu, primjerice, savršeno je mjesto za to. Kako bi vam pomogli u traženju idealne lokacije prenosimo popis najpopularnijih fukodroma...

Opširnije:Otkrivamo najpoželjnija mračna parkirališta za sex u automobilu!

Kako je Peugeot redizajnirao 308

P308Peugeot je redizajnirao model 308 za nadolazeći salon automobila u Ženevi. Uz zategnute bore automobil je dobio i nekoliko tehničkih unapređenja.

Novi Peugeot 308 dobio je još ozbiljniju prednju masku s manje naglašenom rešetkom hladnjaka, novim setom svjetlosnog sklopovlja te setom dnevnih LED svjetala. Automobilu je redizajniran i poklopac motora, a kupci će moći birati između nekoliko setova aluminijskih naplataka. Francuski proizvođač istovremeno je redizajnirao sve karoserijske izvedbe 308-ice – kompakt, karavan i kupe kabriolet.

Opširnije:Kako je Peugeot redizajnirao 308

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home Podrška AHC blog