AHC blog

Bogatom kupcu isporučen prvi hrvatski superautomobil

rimac_automobilBaš kao što je najavljivao, Mate Rimac u 2013. isporučio je nepoznatom kupcu prvi električni superautomobil ikad proizveden u Hrvatskoj.

Hrvatski inovator pohvalio se ovom viješću putem profila na Facebooku, a fanove je pritom malčice razočarao tajnovitošću pravdajući se kako je kupac automobila odlučio kontrolirati što će se o vozilu objavljivati u medijima.

Opširnije:Bogatom kupcu isporučen prvi hrvatski superautomobil

Kia Proceed GT 204KS

kia_proceedKorejci ubacuju u višu brzinu : Kia je objavila prve fotografije GT modela koji će biti predstavljeni na skorašnjem Salonu automobila u Ženevi. Sada po prvi puta Korejci imaju vatreni kompaktni model u ponudi, konkretno peterovratni Cee’d GT i puno atraktivniji trovratni Procee’d GT koji će na tržištu konkurirati modelima poput VW Golfa GTI.

Opširnije:Kia Proceed GT 204KS

Svijetske nagrade sirani Gligora za Paški sir

Paki_sirNa jednom od najstarijih i najuglednijih svjetskih sajmova sireva Global Cheese awards, koji se održava nedaleko od Bristola u Velikoj Britaniji, sirevi sirane Gligora iz Kolana na otoku Pagu dobili su najviša priznanja.

Poznati stručnjaci mljekarske industrije proglasili su paški sir Gligora apsolutnim pobjednikom. U ovoj je godini sirana dobila čak 10 nagrada, najviše zlatnih, te kristalnu statuu u Bruxellesu za kvalitetu. To je prvo takvo priznanje koje je dobio hrvatskih proizvođač hrane.

Bilo je više od 1200 sireva iz oko 100 zemalja. I među tih 1200 raznih sireva iz cijelog svijeta u tri kategorije dobili smo zlato za Paški sir, srebro za Žigljen i srebro za novi miješani sir od kravljeg i kozjeg mlijeka - Dinarski sir, izjavio je Šime Gligora.

Doživotna garancija na hladnjake kupljene u AHC-u

doivotna_garancija_friz

Auto Hladnjak Centar uz profesionalan pristup još jednom dokazuje zašto je vodeći distributer u rashladnim sustavima. Potvrđujemo izvrsnu kvalitetu naših proizvoda, te dajemo doživotno jamstvo na proizvode hladnjake motora, hladnjake grijanja, hladnjake zraka (intercoolere) i hladnjake klime pod uvjetima normalne uporabe i održavanja, koliko god originalni naručioc posjeduje vozilo u kojem je hladnjak izvorno instaliran.

Pročitaj više o doživotnoj garanciji...

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home Podrška AHC blog