AHC blog

Auto-industrija: Svijet sve bolje, Hrvatska tone

industrijaRezultati novog istraživanja svjetske konzultantske kuće A.T. Kearney i SupplierBusinessa "Globalni barometar automobilske industrije" pokazuju daleko bolje rezultate poslovanja globalne automobilske industrije u 2010. godini od očekivanog, te odlične stope rasta kod većine tvrtki.

Analitičari očekuju i nastavak pozitivnog trenda u 2011. godini, iako nešto sporiji od prošlogodišnjeg, no unatoč neočekivano dobrim rezultatima u 2010. te pozitivnim predviđanjima za 2011. na globalnoj razini, hrvatske tvrtke nisu osjetile puni učinak trenda oporavka te pred njima stoji još jedna godina velikih izazova.

Opširnije:Auto-industrija: Svijet sve bolje, Hrvatska tone

Predstavljamo Lamborghini Aventador..

lamburghini_aventador

Nakon mjeseci igranja skrivača Lamborghini je konačno skinuo poplun sa svojeg najnovijeg superautomobila, nasljednika Murcielaga koji se neće zvati Jota, već Aventador.

Premda biste na prvi pogled mogli pomisliti da vas Aventador podsjeća na Gallarda, u Lamborghiniju tvrde da novi automobil s prethodnikom i manjim modelom Gallardom, osim nekoliko šarafa i matica, ne dijeli apsolutno ništa.

Opširnije:Predstavljamo Lamborghini Aventador..

Ovaj Mercedes na plin juri više od 300 km/h!

mercedesplin

Visoka cijena naftnih derivata na crpkama možda će ponovno pogurati na popularnosti vozila koja kao pogonsku osnovu koriste plin. No, da plin nije samo jeftinija i ekološki prihvatljivija alternativa benzinu i dizelu, dokazuje nam primjer Mercedesa SL600 iz Houstona u Teksasu koji razvija 800 KS.

Opširnije:Ovaj Mercedes na plin juri više od 300 km/h!

Pogledajte kako Mercedes testira svoje motore

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home Podrška AHC blog