AHC blog

Brabus 800 iBusiness 2.0 je najbrži ured na kotačima

brabus_uredNajpoznatiji tuner Mercedesovih vozila, njemački Brabus, prvi je proizvođač koji je ugradio novi Appleov tablet iPad 2 u svoj automobil. Brabus 800 iBusiness 2.0 zato možemo smatrati i najbržim uredom na kotačima.

U Botropu su, čini se, opsjednuti Appleom. Kako drugačije protumačiti činjenicu da se čitava multimedijalna konfiguracija njihova najprestižnijeg modela zasniva upravo na proizvodima te američke računalne marke.

Opširnije:Brabus 800 iBusiness 2.0 je najbrži ured na kotačima

Savjeti za spas vašeg automobila nakon zime!

pranjeSvaka zima, pa i ona najblaža, predstavlja veliki izazov za vaš automobil. Napori koje vozilo podnosi tijekom zimskog godišnjeg doba puno je veće nego kod ostalih, stoga je dolaskom proljeća nužno obaviti pregled, kako bi se pravovremeno otkrili sve rane i eventualna oštećenja.

 

Pranje automobila jedno je od najvažnijih i najčešćih radnji tijekom njegovog korištenja. Posebno to izražaja dolazi kroz proljeće i ljeto kada svaki, pa i najkraći put neminovno znači i automobil zaprljan mušicama.

Opširnije:Savjeti za spas vašeg automobila nakon zime!

AHC u časopisu Autoklub proglašen najboljim dobavljačem za auto hladnjake

Zamjenska limarija ponekad je povoljnija od originala i do 90 posto!

autoklubU protekloj godini na domaćim cestama dogodile su se čak 44.394 prometne nesreće, a osim stradalih i ozljeđenih najgore su prošli džepovi osiromašenih vozača koji su za popravak automobila redovito bili prisiljeni na odlazak u nedozvoljene minuse na računu...

Opširnije:AHC u časopisu Autoklub proglašen najboljim dobavljačem za auto hladnjake

Bosch servisne radionice slave 90. obljetnicu

boschhBosch je već početkom dvadesetih godina prošloga stoljeća prepoznao nužnost stvaranja mreže radionica za popravke vozila te ugradnju i popravak svojih proizvoda. Temelji za takvu mrežu servisa postavljeni su još 1. siječnja 1921. godine. Radionica za popravak automobila Max Eisenmann & Co. u Hamburgu sklopila je ugovor kao prva "Službena radionica za ugradnju i popravak za poduzeće Robert Bosch A.G.". Tako su rođeni "Boschevi servisi". Danas, 90 godina kasnije, organizacija Boschevih servisa (Bosch Service Organisation) predstavlja najveću svjetsku mrežu nezavisnih radionica s više od 15.000 pogona u 147 zemalja.

Opširnije:Bosch servisne radionice slave 90. obljetnicu

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home Podrška AHC blog