AHC blog

Pad prodaje automobila

pad_prodaje_autaOptimizam od protekla dva mjeseca brzo je splasnuo i opet je nastupila letargija

Zagreb - Rezultati koje je objavila agencija Promocija plus jasno pokazuju kako još nije došlo do stvarnog i trajnog oporavka hrvatskog tržišta automobila. Naime, u srpnju je registrirano 2663 novih automobila, u odnosu na 3953 vozila u istom razdoblju katastrofalne 2010. godine.Tako j eoptimizam od protekla dva mjeseca vrlo brzo splasnuo i nastupila je letargija. U lošem mjesecu Volkswagen je sa 386 registracija opet najbolji,

Opširnije:Pad prodaje automobila

Jeste li premni za električne BMW-e?

bmw_i_conceptNe dajte se zavarati sufiksom Concept u imenu novih modela i3 i i8. Riječ je o tehnički finaliziranim proizvodima koji će se uz tek pokoju preinaku na tržištu pojaviti iduće, odnosno za dvije godine.

BMW će prvo lansirati manji model i3, njihov prvi visokoserijski električni automobil. Mali i3 dug je tek 3.845 mm, širok 2.011 mm i visok 1.537 mm, no zahvaljujući arhitekturi pogonskog sklopa smješta četvero odraslih putnika unutar karoserije izrađene od aluminija i ugljičnim vlaknima ojačane plastike.

Na stražnjoj osovini nalazi se električni motor koji razvija 170 Ks i 250 Nm te ih prenosi na stražnje kotače, a trebao bi osigurati sprint do stotke za osam sekundi te maksimalnu brzinu ograničenu na 150 km/h.

Opširnije:Jeste li premni za električne BMW-e?

Valeo predstavlja brisače za vjetrobran Aquablade

aquablade2Valeova nova inovativna generacija brisača Aquablade.. 30% smanjena težina, pridonose autonomiji vozila, umanjuju potrošnju tekućine za brisanje 50%...

Valeo je usavršio sustav brisača koji distribuira tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla ravnomjerno po cijeloj dužini metlice brisača i predstavlja jednu od glavnih inovacija u sustavima brsiača. AquaBlade ® sustav poboljšava sigurnost u vožnji brišući vjetrobransko staklo tako da se ne prekida vidljivost, budući da je tekućina potpuno nevidljiva i odmah se briše.

Opširnije:Valeo predstavlja brisače za vjetrobran Aquablade

Bugatti Veyron Grand Sport Lor Blanc

BuggatiImate viška novca i tražite neobičnu mogućnost kako da ga potrošite, a jednog dana na jedinstvenoj investiciji još i zaradite? Eto prilike: Bugatti je u suradnji s uglednom i 250 godina starom berlinskom manufakturom za proizvodnju porculana KPM (Konigliche Porzellan Manufaktur) pokazao 1,65 milijuna eura vrijedan Veyron Grand Sport, čiji su motor, karoserija i unutrašnjost optočeni skupocjenim porculanom.

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home Podrška AHC blog