AHC blog

Spektakl u Ženevi

lamborghini_veneno

Vrata je otvorio 83. salon automobila u Ženevi, a krize nema niti u tragovima. Od 130 svjetskih i europskih premijera prvo su predstavljeni najblještaviji primjerci, poput moćnih LaFerrarija, Lamborghinija Veneno i Bentleya Flying Spur.

Opširnije:Spektakl u Ženevi

Dani najnižih cijena u AHC-u !!!

garancija_cijeneTražite hladnjak vode, hladnjak klime, hladnjak grijanja, intercooler, ventilator... za Vaš osobni automobil?

Auto Hladnjak Centar Vam garantira da će te kod nas kupiti potreban Vam proizvod po najnižoj cijeni uz najdužu garanciju kvalitete na tržištu.

Naša specijalnost i predanost radu doveli su nas do samog vrha u ovom segmentu autoindustrije. Imamo najširi program dostupan na zalihama, besplatnu dostavu na Vaša vrata i obavezujemo se dati Vam najnižu cijenu.

Ovo je doba kada se svaka kuna računa! Pronađete li nižu cijenu od naše mi ćemo Vam izaći u susret i ponuditi ponudu koja se ne odbija.

tel. 01 2063 600

tel. 01 2063 700

NAZOVITE NAS SA POVJERENJEM, ALI I PREPORUČITE VAŠIM PRIJATELJIMA!

Saznajte koliko vaš automobil može prevaliti na rezervi

rezervaPostoje dvije vrste vozača. Oni koji uredno pune spremnike svojih automobila čim isprazne više od pola rezervoara, i oni koji se gotovo uvijek voze na rezervi.

Ukoliko spadate u ove potonje, vjerojatno već znate koliko kilometara vaš automobil možete prevaliti jednom kada se upali svjetlašce mrskog

Opširnije:Saznajte koliko vaš automobil može prevaliti na rezervi

Kia otkrila veliki konceptni Cross GT crossover

kia_gt

Kia je na sajmu automobila u Chicagu predstavila konceptnu verziju luksuznog i velikog crossovera koji bi trebao biti ključni dio južnokorejskih planova za tržišnu utakmicu s proizvođačima više klase na američkom tržištu, piše Reuters.

Opširnije:Kia otkrila veliki konceptni Cross GT crossover

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home Podrška AHC blog