AHC

DOŽIVOTNO JAMSTVO

doivotnagarancijafriz

Auto Hladnjak Centar daje doživotno jamstvo na proizvode hladnjake motora, hladnjake grijanja, hladnjake zraka (intercoolere) i hladnjake klime pod uvjetima normalne uporabe i održavanja, koliko god originalni naručioc posjeduje vozilo u kojem je hladnjak izvorno instaliran.

Ovo jamstvo pokriva dijelove kupljene u Auto Hladnjak Centru , ali ne uključuje rad i bilo koje druge vrste dijelova koji nisu kupljeni u Auto Hladnjak Centru. Ovo jamstvo se odnosi samo na kupce u maloprodaji.

Ovo jamstvo će biti poništeno pod slijedećim uvjetima....

1. Ako se vozilo koristi u komercijalne i državne službe, flote, off-road ili za utrke.

2. Ako Auto Hladnjak Centar presudi da je hladnjak bio podvrgnut popravku ili izmjeni na bilo koji način, zlouporabi, nemaru ili radnim uvjetima višim od onih za koje je takva oprema dizajnirana.

3. Kod vozila sa neispravnom temperaturom motora.

4. Kod štete uzrokovane nepravilnom instalacijom.

5. Ako je hladnjak instaliran u vozilo za koje nije posebno dizajniran i namjenjen.

6. Ako je vozilo u kojem je hladnjak prvobitno bio instaliran iznajmljeno, prodano ili na bilo koji drugi način prenjeto na na drugog vlasnika. Ovo jamstvo nije prenosivo.

7. Ako se ukloni bilo koja oznaka, naljepnica ili bilo koje drugo sredstvo identifikacije proizvođača. 

Ovo jamstvo ne pokriva...

1. Bilo koju opremu koja je bila popravljena ili mjenjana bez prethodne suglasnosti Auto Hladnjak Centra.

2. Bilo koju slučajnu ili posljedičnu optužbu uključujući smještaj preko noći, prijevoz, gubitak vremena, obrok, najam ili zamjensko vozilo. (Svi neispravni hladnjaci moraju biti vraćeni na izvornu točku kupnje robe).

3. Učinke fizičkih ili kemijskih svojstava vode i pare ili bilo kojih drugih tekućina ili plinova koji se koriste u hladnjaku.

4. Potraživanja za štete na motoru uzrokovane pregrijavanjem. Svijetla upozorenja u vozilima su mjerila koja pružaju upozorenje davno prije nego što dođe do oštećenja na motoru.

5. Troškove rada, dodatnih dijelova, antifriza ili plina potrebnih za dovršetak instalacije zamjenskog hladnjaka.

6. Potraživanja za štetu na A/C sustavu, jer je ovlašteni serviser za A/C odgovoran osigurati da je sustav u ispravnom radnom stanju nakon potrebnih popravaka.

ISO - standardi

warrenty

ISO 9001:2000


Certifikat ISO 9001:2000 dokazuje da je vaš sustav upravljanja kvalitetom sukladan zahtjevima iz norme i da je usklađen sa propisima. Budući da ga izdaje neovisna certifikacijska kuća, certifikat klijentima daje do znanja da tvrtka ima implementirane nužne interne procese radi ispunjavanja obveza norme.

Međunarodno priznata norma ISO 9001:2000 je općenita. To nije norma nekog određenog proizvoda, već se primjenjuje na sve vrste proizvodnih i uslužnih djelatnosti. Uvela ju je Organizacija za standardizaciju (ISO) sa ciljem uspostave međunarodnih zahtjeva za Sustave upravljanja kvalitetom.

Glavne točke norme su slijedeće:

  • Sustav upravljanja kvalitetom
  • Odgovornost uprave
  • Upravljanje sredstvima
  • Realizacija proizvoda
  • Mjerenje, analiza i poboljšanja

Automobilska industrija je razvila niz dodatnih zahtjeva za certifikaciju sustava kvalitete koji su integrirani u ISO 9000.

Zahtjevi predviđeni shemama certifikacije za automobilski sektor primjenjuju se ne samo na dobavljače u automobilskim kućama, već i na organizacije za akreditiranje i za certifikaciju.

 

ISO / TS 16949

Predstavlja racionalizaciju raznih Tehničkih specifikacija u sustavima kvalitete koje su prihvatili svjetski proizvođači automobila (AVSQ ’94 za Italiju, EAQF ’94 za Francusku, VDA 6.1 za Njemačku, koje se međusobno priznaju, i QS 9000 za SAD) putem osnivanja grupacije IATF (International Automotive Task Force).

Zahvaljujući takvoj usklađenosti, dobavljači više neće biti obvezni pribavljati višestruke certifikate radi udovoljavanja zahtjevima raznih klijenata. Time se ne isključuje mogućnost da u nekom prelaznom razdoblju dobavljači zadrže certifikacije prema trenutačnim automobilskim shemama (AVSQ ’94, EAQF ’94, VDA 6.1, QS 9000). U Italiji je FIAT AUTO svojim dobavljačima već dao naznake da će buduća shema certifikacije biti ISO/TS 16949 umjesto prethodne sheme AVSQ ’94 koju su razvili ANFIA i FIAT AUTO.
U ožujku 2002. je objavljena nova verzija 2002 norme ISO/TS 16949. ISO/TS 16949:2002 je razrađena u partnerstvu između IATF (International Automotive Task Force) i JAMA (Japan Automobile Manufacturer Association) te uz podršku tehničkoga komiteta ISO/TC 176 koji je odgovoran za razradu standarda iz obitelji ISO 9000.
ISO/TS 16949:2002 ‘Sustavi upravljanja kvalitetom – Posebni zahtjevi za primjenu ISO 9001:2000 za serijsku proizvodnju i proizvodnju rezervnih dijelova u automobilskoj industriji’ ima za svrhu podržavati razvoj sustava upravljanja kvalitetom usmjerenoga ka trajnom poboljšavanju, sa naglaskom na sprječavanju nedostataka i smanjenju otpadnog materijala u dobavljačkom lancu. Osim zahtjeva ISO 9001:2000, ISO/TS 16949 uključuje i posebne zahtjeve pojedinih sektora za senzibilizaciju i sastav radnika, projektiranje i razvoj, proizvodnju i pružanje usluga. kontrolu mjernih instrumenata, analizu i poboljšanja. 

Reklamacije

sunce

 Reklamcijski postupak:

  1. Kupac mora predložiti ispravan račun za robu koju reklamira, reklamaciju prijaviti na fax i poslati reklamirani proizvod na trošak AHC-a dostavnom službom sa kojom AHC ima potpisan ugovor.
  2. AHC se obvezuje odmah nakon prijave reklamacije fax-om isporučiti novi ispravni hladnjak fakturiran sa novim brojem računa na svoj trošak.
  3. Kada AHC zaprimi reklamirani proizvod isti će pregledati i testirati kako bi utvrdio zbog čega je došlo do reklamacije.
  4. Kupac će biti detaljno obavješten o prirodi reklamacije.

 

 

pdf Reklamacijski prijavak

 

Često pitana pitanja - Auto hladnjaci

ČPP ili FAQ

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home