AHC-Servis

 

AHC - servis

Višegodišnjim radom  i iskustvom, specijalizirali smo se za auto hladnjake, te smo se razvili kao uvoznik i distributer auto hladnjaka za sve vrste osobnih vozila .

Auto Hladnjak Centar  svojim skladištem snabdijeva auto servise i trgovine auto dijelovima diljem Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Crne Gore, Albanije te zemlje zapada.

Auto Hladnjak Centar  se neprekidno brine da se Vi osjećate sigurno u Vašem automobilu i da uvijek stignete na vrijeme. Zato Vam nudimo  prvoklasnu uslugu ugradnje svih auto hladnjaka i promjenu antifriza za sve marke vozila.

Ugradnjom hladnjaka u našem servisu dobivate garanciju 2 godine.

U autoservisu obavljaju se i svi mehaničarski radovi: izmjena ulja i filtera, izmjena remenja i španera, diskova i disk pločica, amortizera, spojke, mjenjača... i svi drugi automehaničarski radovi.

Kroz godine djelovanja pratili smo trendove razvoja automobilske industrije, te kontinuirano ulagali u stručni tim koji se brine o Vašim ljubimcima na četiri kotača.

Naš servisni tim  osposobljen je i educiran po najvišim standardima, te će s lakoćom  utvrditi nepravilnost ili kvar na vašem vozilu i u najkraćem mogućem roku ga otkloniti.

Za servis se može naručiti putem web stranice na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  pri čemu navedite željeno vrijeme servisiranja vašeg vozila uz kratak opis problematike na vozilu (redovan servis, uklanjanje kvara i sl.) ili unaprijed rezervirajte termin na telefon: 01 2063 600 te izbjegnite nepotrebna čekanja.


Dovezite vozilo u točno dogovoreno vrijeme i sve će teći prema Vašim željama.
Naš servis je pouzdan, kvalitetan i dobro opremljen. Ukoliko želite, naš servisni savjetnik rado će Vam objasniti provedene radove.

Dugogodišnje iskustvo koje posjedujemo u servisiranju  vozila rezultiralo je zadovoljstvom korisnika naših usluga.

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home O nama Usluge Servis