O nama

ahc_o_nama

AUTO HLADNJAK CENTAR je specijalizirani veleprodajni distributer rashladnih sustava za osobne automobile, laka i teška teretna vozila, a svoje proizvode izvozi u zemlje širom Europe.

Više od 15 godina stručnog iskustva, visoki standard komunikacija i usluga, svakodnevna dostava o našem trošku, pouzdanost, povoljne cijene i otvorenost poslovnim sugestijama naš je put do poslovnog vrha. Kvalitetan proizvod i zadovoljan potrošač nije samo recept uspjeha – to je način poslovanja. To su povjerenje, sigurnost i objava da nam je na prvom mjestu interes i dobar osjećaj onoga koji kupuje. Sama kvaliteta nije dovoljna ako na svakom  koraku ne dokazujemo privrženost poslovnim načelima. A jedno od naših načela je – kupac zaslužuje samo najbolje.

Sa zaliha nudimo Vam visoko kvalitetne proizvode za više od 8.000 modela vozila.

Našom dostavom u Zagrebu dostavljamo naručenu robu u roku od sat vremena, a ugovorima sa kurirskim službama – po bilo kojem vremenu – dostavljamo od Osijeka do Dubrovnika, i dovoljno je samo telefonirati da sve dođe na svoje mjesto.

Narudžbe za izvoz zaprimamo i riješavamo u maksimalno tri dana, što znači da možete brzo popuniti skladište i početi sa prodajom. Ima li naime išta ljepše nego kada sve ide kako treba?

I stoga kada Vam  zatrebamo dođite i uvjerite se da postoji mjesto koje ispunjava i Vaše najdelikatnije potrebe. 

Naše centralno veleprodajno skladiše i maloprodajna trgovina uvijek Vas mogu  iznenaditi – ili impresivnom ponudom, ili niskim cijenama ili kvalitetom usluge. S koje god strane okrenuli, sve je tako jednostavno – i zato za prijatelja vašeg automobila jednostavno izaberite AUTO HLADNJAK CENTAR.

Radno vrijeme

Radno vrijeme:
Pon – Pet    8:00h-17:00h
Subota        8:00h-12:00h

Kontakt

Za sva pitanja i informacije vezane uz AHC,

Auto Hladnjak Centar. d.o.o.
Dugoselska 102, 10361 Sesvetski Kraljevec
Hrvatska - Croatia
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primajte naše novosti

Nalazite se ovdje: Home O nama